Zinschitz Yacht Service


Veerweg 17d 3224 AW Hellevoetsluis
+31 (0)6 835 51 807 Klik om te bellen

Over Zinschitz Yacht Service

Zinschitz Yacht Service is de naam op het gebied van jacht service.
Onderhoud aan uw schip is van essentieel belang voor het behoud van uw schip, uw veiligheid en probleemloos vaarplezier.

Wij helpen u daarbij.
• Hoge kwaliteit door vakmanschap
• Scherpe prijzen
• No-nonsens adviezen

Als jachtservicebedrijf willen wij u graag zo goed en volledig mogelijk van dienst zijn. Wij hebben hier voor een grote variatie van specialiteiten die interessant kunnen zijn voor u. Bekijk de lijst van onze specialiteiten op onze website.

Wij zijn ons als actieve watersporters zeer bewust van het belang van een schip waarop je kunt vertrouwen. Systemen als voortstuwing (motor en keerkoppeling), stroomvoorziening en tuigage zijn belangrijk voor een veilig verblijf aan boord. Wij begrijpen hoe het is als in een noodsituatie bijvoorbeeld de motor niet direct wil starten.

In het geval dat wij bij u aan boord komen om een storing te verhelpen of een onderhoudsbeurt aan uw motor te verzorgen bekijken wij altijd de staat van de installatie aan boord. Zo kunnen we u een gedegen, vrijblijvend advies geven over punten die aandacht verdienen om de veiligheid en de betrouwbaarheid van uw schip te verbeteren.

Foto's

Vestiging

Diensten

Motor Service
Onderhoud
Tuigerij

Artikelen

Zinschitz Motor Service

Met Zinschitz Motor Service bent u klaar voor het seizoen en kunt U onbezorgd blijven varen!Ons 5 punten systeem:- Duidelijkheid vooraf- Vaste, scherpe tarieven- Altijd originele onderdelen- Service als...

Onze locatie

Zinschitz Yacht Service


Veerweg 17d 3224 AW Hellevoetsluis
+31 (0)6 835 51 807 Klik om te bellen