Zeilschool De Veenhoop


Eijzengapaed 7 9215 VV De Veenhoop
0512 461 412 Klik om te bellen

Al 56 jaar een familiebedrijf
Persoonlijk contact en 24/7 bereikbaar
Uitstekende service & gastvrijheid

Over Zeilschool De Veenhoop

Wilt u uw kinderen op zeilvakantie sturen? Zeilschool De Veenhoop organiseert speciaal zeilvakanties voor kinderen vanaf zeven jaar. Tijdens deze vakantie leren kinderen en jongeren de juiste zeiltechniek aan waardoor ze veilig kunnen zeilen. Leren zeilen is bij ons een belevenis, boordevol actie en spannende momenten. Plezier en veiligheid staan voorop bij onze zeilinstructeurs.

Vaardigheden
Zeilen is één van de mooiste sporten die er is. Het gaat niet alleen over water en wind, maar ook om samenwerken, beslissingen nemen en het hebben van verantwoordelijkheid. Vaardigheden die niet alleen op het water van pas komen, maar die later ook goed van pas komen. Tijdens de zeilles op onze zeilschool zijn respect voor elkaar, samen zorgen voor een goede sfeer en elkaar kunnen vertrouwen minstens zo belangrijk

Bootverhuur De Veenhoop ligt aan de rand van het schitterende Nationaal Park De Alde Feanen, direct gelegen aan het Grytmansrak. Dit is het ideale vertrekpunt voor het varen met een valk of randmeer (zeilboot), kano of sloep.

Uitstekende vaarmogelijkheden 
De Veenhoop is een dorpje centraal gelegen tussen de plaatsen:

Grouw
Eernewoude 
Drachten 
Het gebied kenmerkt zich door de vele plassen en sloten met uitstekende vaarmogelijkheden. Natuurlijk zult u genieten van de natuur met zijn weidse vergezichten. Ook de gezellige eetgelegenheden aan het water ontbreken niet. 

Zeilschool De Veenhoop in het kort

Producten

Zeilles en bootverhuur

Diensten

Opleidingen
Verhuur

Onze locatie

Zeilschool De Veenhoop


Eijzengapaed 7 9215 VV De Veenhoop
0512 461 412 Klik om te bellen