Yachtcharter Leeuwarden


De Zwemmer 1 8939 CA Leeuwarden
058-3010506 Klik om te bellen

Over Yachtcharter Leeuwarden

Yachtcharter Leeuwarden - Bootverhuur in Friesland
Vanuit het noorden in Friesland, vanuit de friese hoofdstad verhuurd Yachtcharter Leeuwarden voor iedere watersporter een passende motorboot. Ons bedrijf ligt in het zuiden van Leeuwarden midden in een hele mooie woonwijk. De perfecte locatie om uw vaarvakantie in Friesland te beginnen.
Doorvaarthoogte
Het bijzondere voordeel van de schepen die wij verhuren is de lage doorvaarthoogte, en in combinatie met de nieuwe routes, aangelegd door het Friesche Meren Project kunt u met onze boten prachtige routes in Friesland (meer dan 600 kilometer in onze mooie provincie) bevaren.
Vaarbewijsvrij
Voor onze schepen is geen vaarbewijs nodig. Heeft u helemaal geen ervaring? Wanneer u een boot bij ons huurt krijgt u voor vertrek een op maat gesneden instructie. Dankzij ons speciale instructie programma gaat u goed voorbereid het water op.
Vertrekhaven Leeuwarden
Leeuwarden, de provinciale hoofdstad ligt heel centraal en is een uitstekende vertrekhaven. Ons bootverhuur - bedrijf op het Watersportcentrum Leeuwarden is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.
Service
Op het Watersportcentrum Leeuwarden beschikken wij over een eigen reparatieloods, en travellift, een grote haven en een veilige, ruime en afgesloten parkeerplaats voor uw auto.

Yachtcharter Leeuwarden in het kort

Producten

Vaartuigen

Diensten

Verhuur

Onze locatie

Yachtcharter Leeuwarden


De Zwemmer 1 8939 CA Leeuwarden
058-3010506 Klik om te bellen