Waypoint Amsterdam Zeilschool


Werfkade 4 1033 RC Amsterdam
06-3444 2112 Klik om te bellen

Over Waypoint Amsterdam Zeilschool

Waypoint Amsterdam is een RYA trainings centrum (zeezeilschool) gevestigd in Amsterdam, gespecialiseerd in RYA zee zeilcursussen. Wij bieden de gehele range van de RYA (Royal Yachting Association) cursussen aan van Start Yachting tot RYA Yachtmaster.

Onze professionele instructeurs zijn een garantie voor kwalitatief hoogstaande zeiltraining aangepast aan uw wensen. Ongeacht of u een absolute beginner bent of een meer ervaren zeiler. Na het succesvol afronden van de zeiltraining krijgt u een wereldwijd erkent RYA certificaat.

Vanuit onze lokatie in Amsterdam varen we met goed uitgeruste boten in grootte varierend tussen de 32 en 42 voet. Ons vaargebied is het IJsselmeer, de Noordzee en de Waddenzee.

Engels is de officiële taal in de zeevaart, dit is dan ook de gebruikte taal aan boord. U dient een werkbare kennis van de Engelse taal te hebben.

De studenten wonen aan boord tijdens de meerdaagse zeiltrainingen en het is tevens een mogelijkheid om de mooie stadjes aan het IJsselmeer en de Waddenzee te bezoeken omdat we elke avond in een andere haven of ankerplaats verblijven. Meer dan 70 % van onze klanten boeken een cursus individueel. Vaak houden de cursisten na de cursus contact met elkaar om samen te zeilen of vervolgtrainingen te volgen

Foto's

Waypoint Amsterdam Zeilschool

Diensten

Opleidingen

Artikelen

Helicopterredding

GEEN STRIKTE PROCEDURE MAAR IMPROVISEREN. Hoewel hier en daar zeer strikte procedures beschreven staan over hoe te handelen bij helikopterhulp op zee vindt men bij de SAR dat je een paar algemene regels...

Onze locatie

Waypoint Amsterdam Zeilschool


Werfkade 4 1033 RC Amsterdam
06-3444 2112 Klik om te bellen