Watersport Meerstad


Kattegat 50P 9723 JP Groningen
050 553 5563 Klik om te bellen

Advies op maat
Snel leverbaar uit eigen voorraad
Verzending gratis vanaf €75

Over Watersport Meerstad

Watersport Meerstad is de Stand Up Paddle (SUP) speciaalzaak van Groningen, waar je onder andere terecht kunt voor huur of aanschaf van een SUP board. Tevens verzorgt Watersport Meerstad SUP lessen, SUP yoga lessen, kinderfeestjes, teamuitjes en tochten.

Vanuit een passie voor het SUP’en is Watersport Meerstad ontstaan, met daarbij als doel om zoveel mogelijk mensen het water op te krijgen. Op het water kun je ultiem ontspannen, kun je gezond bezig zijn, ben je vrij en zonder zorgen. 

Watersport Meerstad richt zich vooral op de beginnende SUP’ers. In de webshop vind je een ruim assortiment aan kwalitatief goede SUP boards tegen een betaalbare prijs. Watersport Meerstad is echter meer dan een webshop. Ook voor SUP lessen, SUP yoga lessen, kinderfeestjes, teamuitjes en tochten kun je bij ze terecht. Het Woldmeer in Meerstad biedt een prachtige locatie voor watersportrecreatie. 

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, omdat het onze overtuiging is, dat we jullie op die manier het beste kunnen helpen. Omdat we maar een klein bedrijf zijn, hebben wij als voordeel dat we ontzettend flexibel zijn en dat we snel en veel aandacht aan jullie kunnen geven. Je mag dus ook echt van ons verwachten dat we goed bereikbaar zijn en dat we de tijd voor jullie nemen! Verder zijn we ook heel snel met verzenden, omdat we geen ingewikkelde processen hebben met meerdere schakels.

Watersport Meerstad in het kort

Producten

Watersportartikelen

Diensten

Opleidingen
Verkoop

Onze locatie

Watersport Meerstad


Kattegat 50P 9723 JP Groningen
050 553 5563 Klik om te bellen