wakersdelight marine lighting


heerbaan 6 5721 LS Asten
0655990007 Klik om te bellen

Over wakersdelight marine lighting

Wakersdelight, opgericht in 2006 vanuit een passie voor de watersport. De begin jaren hebben wij ons speciaal gericht op de verkoop en montage van onderwaterverlichting,inboard verlichting en haven en kade verlichting. Dit groeide al snel uit tot het compleet restylen van boten. Door de grote vraag naar PIMP accessoires voor boten zijn wij in 2009 begonnen met het ontwikkelen en produceren van onze eigen PIMPYOURBOAT productlijn. De Pimp Your Boat  Xtreme Marine Products oa: PYB LED Speaker-ringen, PYB LED TowerSpeaker-ringen, PYB LED Bekerhouder-ringen of de  PYB Drainhole LED. En onze eigen WD Basic en Pro -lijn LED strips.

U bij ons terecht voor advies, verkoop en montage van onderwaterverlichting, inboard verlichting, haven en kade verlichting, het laten plaatsen van marine audio of wakeboard Tower Speakers. Een specifiek verlichte boot geeft niet alleen een fantastische uitstraling aan uw boot maar is ook een goede diefstal preventie.

 

Geef uw nieuwe boot wat extra bling, of laat uw bestaande boot compleet restylen en hij kan weer jaren mee tussen de nieuwere boten.

Foto's

wakersdelight marine lighting in het kort

Producten

LED bekerhouders, LED speaker ringen , zwemplatvorm verlichting , verlichte boot namen
Onderwaterverlichting

Diensten

Onderhoud
Verkoop en plaatsing

Onze locatie

wakersdelight marine lighting


heerbaan 6 5721 LS Asten
0655990007 Klik om te bellen