Sjippersvrunj Watersport


De Hanze 55 6049 HW Herten
06 38553100 Klik om te bellen

Uw adres voor elektrisch varen
Wel leveren elektrische buitenboord, inboard, pods
Vraag voor mogelijkheden mbt aanschaf of ombouw

Over Sjippersvrunj Watersport

Sjippersvrunj Watersport is opgericht op1 april 2021 en is ontstaan uit passie voor de watersport samen met de wens om ooit een eigen bedrijf te starten. We zijn gespecialiseerd in elektrisch varen en geven advies in configuratie, benodigd vermogen en leveren elektrische buitenboordmotoren, inboard motoren en podmotoren en van verschillende merken zoals ePropulsion, Waterworld, Talamex, en Torqeedo.

Daarnaast verkopen we boten en accessoires tegen blijvende scherpe prijzen. Ook geven we advies bij aankoop van producten die via de webshop te koop zijn.

Missie en visie
Onze missie is watersport aantrekkelijk maken en houden voor de regio, waarbij we streven naar eenvoud, betaalbaar en duurzaam:

Eenvoud
Op de pagina calculatie bieden we diverse hulp tools aan om het kiezen van de juiste boot, motor of accu te vereenvoudigen. Verder is het bestellen van boot producten volledig digitaal en indien artikelen nog niet beschikbaar zijn, kunnen we die desgewenst direct toevoegen.

Duurzaam
Bij de keuze van producten proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met duurzaamheid en milieu. Dit is de bijdrage die we momenteel bewust leveren:

Het promoten en stimuleren van elektrisch varen
Het adviseren van biologisch afbreekbare producten als alternatieven.
Aanbieden van refit boten. Dit draagt bij aan het milieu door de levensduur van deze boten te verlengen i.p.v. nieuwbouw.
Recent zijn we overgestapt naar inpaktape van papier in plaats van kunststof.
We hergebruiken zoveel mogelijk alle verpakkingsmateriaal dat we verkrijgen via inkoop of privé pakketjes, waaronder ook plastic vulling, maar voor eventuele nieuwe vulling wordt gekozen voor karton of papier.

Betaalbaar
De prijzen in de webshop zijn scherp ingezet, gelden continu en zijn transparant. Ook richten we ons op kleinere boten die over het algemeen in het lagere prijssegment zullen vallen.

Benieuwd waar de naam Sjippersvrunj vandaan komt? Of benieuwd naar de voortgang van de bouw van de werkplaats? Ga dan naar de blogpagina voor meer informatie.

Tot gauw bij Sjippersvrunj!

Maurice Jilderda

Vaar, ontdek en maak nieuwe herinneringen

Foto's

Elektrische Noorse sloep (spitsgatter)

Sjippersvrunj Watersport in het kort

Producten

Vaartuigen
Watersportartikelen

Diensten

Verkoop

Onze locatie

Sjippersvrunj Watersport


De Hanze 55 6049 HW Herten
06 38553100 Klik om te bellen