Pean Zeilschool


Pean 1 8494 NB Nes - Akkrum
0566631392 Klik om te bellen

Over Pean Zeilschool

In hartje Friesland gelegen watersportbedrijf met:

  • zeilschool voor 8-18 jarigen in alle seizoenen van het jaar. volwassenen in voorseizoen
  • groepsaccommodaties groepen van 10-130 personen, het gehele jaar geopend
  • een vakantiewoningen voor 4-8 personen
  • verhuur van boten (polyvalken, kleine motorbootjes, motorsloep, elektrosloep en gezinsvakantiemotorboot). Zelfs in de winter is de valk en het motorbootje te huur!

Pean organiseert zeilkampen in optimisten, jeugdzwaardboten, laerling, polyvalken, één- en tweemanszwaardboten en in windsurfen.

De groepsaccommodaties zijn voor groepen met een eigen week- of dagprogramma heel geschikt. Pean organiseert ook compleet verzorgde schoolkampen en bedrijfsuitjes. Zeilen is, gezien de ligging van het bedrijf, een van de meest voorkomende activiteiten. Heeft u niet voldoende schippers voor de valken, dan kunnen wij die voor u verzorgen.

Muziekgroepen en sportgroepen zijn ook in de winter vaak én graag geziene gasten. Pean ligt centraal in Friesland en is daardoor een prima uitgangspunt voor overnachting van een groep tijdens wedstrijden, concoursen, trainingen in sportstad Heerenveen of  Thialf of de Elfstedenhal (voor de schaatsers).

Workshops en familiefeesten zijn weer een heel andere reden om de groepsaccommodatie van Pean te kiezen. Het kan allemaal, met of zonder de verzorging van de inwendige mens door Pean. Die keuze is vrij.

Foto's

Pean in vogelvlucht
Pean Buiten waterlodges te huur
Laerling zeilen voor jeugd Zeilschool Friesland  - Leeftijd 9-12 jaar
Surfles bij Zeilschool Pean 12-18 jaar
RS Feva Zeilschool Friesland

Pean Zeilschool in het kort

Producten

Vaartuigen
Zeilles en bootverhuur
Zeilschool

Diensten

Maaltijdverzorging
Opleidingen
Verhuur

Artikelen

Gaffeltuig - Wat is dat nou precies?

Een gaffel is eigenlijk een soort opgehesen tweede mast. Daarmee vergroot je de hoeveelheid zeil die je kunt voeren bij een gegeven mastlengte. En het is in Friesland heel praktisch met de vele bruggen. Veel...

Het roer als de bepalende factor bij manoevres

In onze lessen ‘op het droge’ duiken we in de technieken, manoeuvres en vaktermen die je kunnen helpen om een betere zeiler te worden – zelfs al op het land! Deze keer kijken we naar het roer, het stuur...

Onze locatie

Logo Pean Zeilschool

Pean Zeilschool

Pean Zeilschool


Pean 1 8494 NB Nes - Akkrum
0566631392 Klik om te bellen