NetYachting


Oud Eemnesserweg 5L 3741 MP Baarn
035-5425223 Klik om te bellen

Over NetYachting

Huur een zeiljacht bij NetYachting en zeil flexibel met een zeiljacht op basis van abonnement. Zeiljachten zijn te huur op IJsselmeer, Zeeland en Belgische kust. Zeiljachtabonnement is het alternatief voor huur van een zeiljacht of het kopen van een zeiljacht. 

Met een abonnement bij NetYachting maak je met een beperkt aantal mensen gebruik van dezelfde boot. Resererern gaat via een interactief online reserveringssyteem. Hiermeer reserveer je flexibel het huren van je zeiljacht per dag, weekend of week.

Je maakt al gebruik van het NetYachting abonnement voor een bedrag van EUR 349,00 per maand. De zeiljachten die je bij NetYachting kunt huren zijn goed onderhouden en volledig uitgerust. Bij het abonnement is inbegrepen een 2-daagse introductie en instructie aan boord van het zeiljacht dat je kiest om te huren. Desgewenst kan aanvullende instructie worden gegeven. Op deze manier ga je vol vertrouwen op pad en kan het genieten beginnen. 

Je kunt bij NetYachting ondermeer een Dehler 38 huren. De Dehler 38 is te huur op zowel IJsselmeer (Lelystad) als in Zeeland (Bruinisse). Ook kun je Zeiljachten van Beneteau huren, ondermeer kun je een Beneteau Oceanis 343 huren op het IJsselmeer vanuit Medemblik of een Beneteau Oceanis 323 vanuit Lelystad. In Zeeland kun je ook nog een aantal andere zeiljachten huren; in Wemeldinge kun je onder meer een Beneteau Oceanis 37 huren, maar ook een Bavaria Vision 42. In Bruinisse kun je de Varianta 37 huren, dit zeiljacht komt uit dezelfde fabriek waar ook zeiljachten van Dehler en Hanse worden gebouwd. 

Voor meer informatie over het flexibel huren van een zeiljacht bij NetYachting breng een bezoek aan onze website! 

Foto's

Dehler 38 Lelystad

NetYachting in het kort

Producten

Zeilles en bootverhuur

Diensten

Verhuur

Onze locatie

NetYachting


Oud Eemnesserweg 5L 3741 MP Baarn
035-5425223 Klik om te bellen