Natural Yachts


Repelweg 6 8316 PV De Voorst/Marknesse
0515 227 017 Klik om te bellen

Verhuur 100% elektrische motorjachten en zeilboten
Nieuwe jachten met een modern interieur
Uitstekende service & gastvrijheid

Over Natural Yachts

Wilt u een elektrische boot huren?
Dan bent u bij Natural Yachts aan het juiste adres! Het familiebedrijf verhuurt luxe en volledig elektrische motorjachten en moderne zeiljachten met een elektrische aandrijving. Ontdek de volledig elektrische verhuurvloot en kies een boot dat bij u past.

Huur een elektrische motorboot:
Bent u opzoek naar een jonge of een nieuwe luxe motorboot om met uw partner of familie van een heerlijke vakantie in Nederland te genieten?

De Nexus Revo 870 Electric is een zeer comfortabele motorboot voor maximaal 4 personen en heeft alles in huis voor een ultieme bootvakantie op de Nederlandse wateren! Er is veel licht, stahoogte en ruimte aan boord. De keuken beschikt over een inductiekookplaat, elektrische koelkast en een Nespresso koffiemachine.

De Northman 1200 Electric is een luxe motorboot en biedt plaats tot 6 personen. Het jacht beschikt over een proportionele boeg-en hekschroef en is gemakkelijk te varen. Er is een groot zonnedek op het dak waar u heerlijk kunt ontspannen en van het mooie uitzicht kunt genieten!

De X Shore 1 Top Electric is ook nieuw in de verhuurvloot van Natural Yachts! Deze tender is ook 100% elektrisch en heeft een voorkajuit waar u met 2 personen kunt overnachten. De X Shore 1 die we in de verhuur aanbieden is begrenst tot max 19 km/u.

Huur een luxe zeiljacht:
Houdt u van een actieve vakantie in de natuur? De nieuwe Maxus zeilboten van Natural Yachts zijn zeer geschikt voor een comfortabel verblijf op het water en bieden volop zeilplezier!

De Maxus Evo 24 Electric is de ideale zeilboot om te huren voor een zeilvakantie tot maximaal 4 personen. De boot is comfortabel uitegerust en wanneer u incheckt krijgt u een uitgebreide bootuitleg en zijn de bedden al voor u opgemaakt met duurzaam beddengoed.

De Maxus 34 Electric is een modern en luxe zeiljacht met 3 kabines en is geschikt voor 6 personen. Dit zeiljacht is nieuw in 2023, heeft een zelfkerende fok, twee stuurwielen, een uitklapbaar zwemplateau en is elektrisch aangedreven!

100% elektrisch varen = 100% genieten
Geniet van een duurzame watersportvakantie op een van comfortabel uitgeruste boten van Natural Yachts, maak kennis met elektrisch varen en geniet volop van uw vakantie!

100% elektrisch varen met Natural Yachts

Onze locatie

Natural Yachts


Repelweg 6 8316 PV De Voorst/Marknesse
0515 227 017 Klik om te bellen