Montagne Watersport


Noordeinde 62 2451 AH Leimuiden

Over Montagne Watersport

Montagne-watersport is een vader-dochter bedrijf dat zich specialiseert in nieuw en tweedehands watersportaccessoires. Daarnaast maken wij ook bootzeilen, verandazeilen, aanhangwagenzeilen , zonnescherm, gaasdoeken op maat! 

U kunt onze watersportwinkel Leimuiden bezoeken of online in onze webshop. Wij proberen onze webshop met al onze artikelen te voorzien, helaas is dit niet altijd mogelijk, daarom kunt u ons ook mailen, bellen of langs komen met vragen.

Ook kopen wij bootaccessoires in, samen bepalen wij wat U redelijkerwijs voor de artikelen kunt ontvangen. Het voordeel voor U is dat U geen geloop aan de deur heeft en weer ruimte in Uw schuur/zolder heeft. U bent snel van Uw spullen af, zodat U meer tijd over heeft, wij kunnen zo ons aanbod uitbreiden en onze andere klanten weer blij maken. Wij hebben in principe voor alles interesse, mits het artikel in goede staat is en uiteraard perfect functioneert. U kunt denken aan binnen- en buitenboordmotoren, stuurwielen, navigatieapparatuur, opladers,  blokken, katrollen, zeilen, ankers, kabelaring, communicatieapparatuur, dieptemeters, davits, zwemvesten, kompassen, bootkoelkasten, en ga zo maar door.

Binnen- en buitenboordmotoren die niet meer functioneren mits compleet willen wij ook eventueel van U kopen.

Zien wij U binnekort op onze website snuffelen of in de winkel?

Foto's

In- en verkoop van bootaccessoires

Montagne Watersport in het kort

Producten

Navigatieproducten
Watersportartikelen
Zeilbenodigdheden
Zeilles en bootverhuur
Zeilmakerij

Diensten

Verkoop

Onze locatie

Montagne Watersport


Noordeinde 62 2451 AH Leimuiden