Jachthaven Rotterdam


Noorderkade 120 3039 MB Rotterdam
010-4658627 Klik om te bellen

Over Jachthaven Rotterdam

DE JACHTHAVEN

 

Jachthaven Rotterdam is "de jachthaven" voor jong Rotterdam, iedereen bij ons op de jachthaven is een gewaardeerde watersporter, zo treft u bij ons op de jachthaven een grote diversiteit watersporters aan, van jong tot oud van sloep tot speedboot vaarder.

Jachthaven Rotterdam onderscheid zich ten opzichte van andere jachthavens in de regio, Jachthaven Rotterdam is een jachthaven waar een ieder volop kan genieten van zijn vrijheid, Jachthaven Rotterdam is geen autoritaire jachthaven, maar een gezellige familiehaven voor iedereen. 

 

LIGPLAATSEN

Jachthaven Rotterdam beschikt over een 200 tal ligplaatsen en 75 stallingplaatsen, momenteel hebben we nog diverse ligplaatsen beschikbaar, de ligplaatsen variëren in lengte van 5 tot 12 meter en zijn uitermate geschikt voor het aanleggen van sloep, speedboot, kruiser of tender. 

 

HEEFT U EEN BOOT OF GAAT U EEN BOOT KOPEN

Heeft u een boot of gaat u een boot kopen een nieuwe of gebruikte, bij Jachthaven Rotterdam hebben we leuke aanbiedingen voor iedereen. 

 

Direct contact met de havenmeester? De havenmeester is te bereiken via  telefonisch contact of WhatsApp op: 06-53558894 

 

 

Contact Jachthaven Rotterdm

Tel: 010 - 4 658 627

WhatsApp: 06-53558894

 

Foto's

Sloepen afgemeerd bij Jachthaven Rotterdam

Jachthaven Rotterdam in het kort

Producten

Ligplaatsen en stalligplaatsen voor boten
Vaartuigen

Diensten

Onderhoud
Verhuur

Artikelen

Watersport in Nederland

Watersport in Nederland is een trend die zijn oorsprong vind in jongere generatie's, watersport is naast dat het een grootse volksontspanning betreft ook een bron van nieuwe mentale energie en enigzins...

Onze locatie

Jachthaven Rotterdam


Noorderkade 120 3039 MB Rotterdam
010-4658627 Klik om te bellen