INwatersportcentrum // INsails by van der Werf


Brieltjenspolder 24 4921 PJ Made
0162682316 Klik om te bellen

Over INwatersportcentrum // INsails by van der Werf

Zeilmakerij van der Werf specialist in het maken van nieuwe jachtzeilen, canvas werk  & op het gebied van watersportartikelen. Onze zeilmakerij en watersportwinkel zijn gevestigd in Made en is een paradijs voor iedere watersporter. U kunt bij ons terecht voor nieuwe jachtzeilen, buiskappen, cabriokappen, rolfokhoezen, zeilhuiken,lazy bag, wintertenten, dekzeilen en andere maatwerk producten. Maar ook voor uw reparaties en watersportartikelen. 

‘’Of dat u nu recreatief wilt varen, alles uit uw boot wilt halen of een wedstrijdzeiler bent door ons uitgebreide assortiment kunnen wij u van A tot Z helpen’’ 

Wij zijn een van de grootste zeilmakerijen in Nederland die zelf haar zeilen ontwerpt en produceert. Samen met u stemmen wij uw grootzeil, voorzeil (fok of genua), spinnaker of gennaker af op uw vaargebied, boot en eigen wensen. Ieder jachtzeil dat ons pand verlaat is verschillend. In onze zeilmakerij werken wij met de nieuwste  state of art software voor de ontwerpen van onze jachtzeilen Niet alleen jachtzeilen worden op maat gemaakt maar ook uw buiskap, cabrioletkap, wintertent, dekzeil, zeilhuik, rolfokhoes of lazy bag. Wij houden rekening met al uw persoonlijke wensen zoals handgrepen, extra steunen en grijpstroken. Het is belangrijk dat uw kap altijd een moet zijn met uw boot. Daarom vallen kappen van INsails op door hun strakke uiterlijk. In onze grote watersportwinkel vind je van alles wat een watersporter nodig heeft. Onze ruim opgezette winkel met een groot assortiment. Van landvasten tot dyneema vallen. Ook hebben wij een uitgebreide afdeling met zeilkleding & zeil accessoires. In ons assortiment treft u alleen watersportartikelen van topkwaliteit aan. In onze winkel staat een team van specialisten voor u klaar die u goed advies kunnen geven over onze producten. 

 

INwatersportcentrum // INsails by van der Werf in het kort

Producten

Watersportartikelen
Zeilbenodigdheden

Diensten

Onderhoud
Verkoop

Onze locatie

INwatersportcentrum // INsails by van der Werf


Brieltjenspolder 24 4921 PJ Made
0162682316 Klik om te bellen