De Vries Sails Makkum Zeilmakerij en Tuigerij


Waardwei 7 8754 HB Makkum
0515 231 738 Klik om te bellen

Over De Vries Sails Makkum Zeilmakerij en Tuigerij

OVER UK - DE VRIES SAILS
Zeilmakerij UK - De Vries Sails, gevestigd Makkum, is een ambachtelijk bedrijf waar veel verschillende aan zeilmakerij en tuigerij verwante werkzaamheden uitgevoerd worden. Denk hierbij aan reparatie, ontwerpen en maken van jachtzeilen, buiskappen, huiken en hoezen, wintertenten enzovoort. Dit maatwerk leveren we zowel aan particulieren als bedrijven.
Zeilen, canvas en tuigerij: alles onder één dak
De wereld van het maken van zeil verandert. Wij passen onze tactieken aan en veranderen mee maar we laten onze wortels niet los. Daarom blijft in ons nieuwe logo de naam De Vries Sails én ons rode Friese pompeblêd zichtbaar. Het weerspiegelt wat we zijn en wat we zullen blijven: nuchter, betrouwbaar en (soms wat té) bescheiden.

UK Sailmakers International
UK Sailmakers is een grote, internationaal opererende zeilmakersorganisatie waarbij ruim 50 zelfstandige zeilmakerijen uit alle werelddelen zijn aangesloten. Hiermee behoort UK Sailmakers tot de top drie wereldwijd. De werkelijke kracht zit in de grootte en structuur van de organisatie. Hierdoor kunnen budgetten worden vrijgemaakt voor research en development, kan gezamenlijk worden ingekocht, kan know-how worden uitgewisseld en kan voor specifieke producten de productie worden gecentraliseerd.

Volledig zelfstandige zeilmakerij
Het is altijd onze ambitie geweest om onze klanten het beste te kunnen leveren wat op zeilgebied mogelijk is. Om dit ook in de toekomst te kunnen blijven doen is samenwerking een absolute noodzaak geworden. UK- De Vries Sails blijft voor u De Vries Sails, een volledig zelfstandige zeilmakerij met vestigingen door heel Nederland!

Foto's

UK De Vries Sails Zeilmakerij alles onder een dak

De Vries Sails Makkum Zeilmakerij en Tuigerij in het kort

Producten

Watersportartikelen
Zeilbenodigdheden
Zeilmakerij

Diensten

Onderdelen boten.
Verkoop

Onze locatie

De Vries Sails Makkum Zeilmakerij en Tuigerij


Waardwei 7 8754 HB Makkum
0515 231 738 Klik om te bellen