De Schiffart - Yachtcharter - Watersport & Jachthaven


Koailan 6 8493 LA Terherne
0566 651 920 Klik om te bellen

Perfect gelegen charterhaven
Geen vaarbewijs nodig
Ideale boten voor gezinnen

Over De Schiffart - Yachtcharter - Watersport & Jachthaven

De Schiffart Yachtcharter is een full-service yachtcharterbedrijf in Terherne aan het Sneekermeer. Een toplocatie in het hart van het Friese Merengebied. Wij hebben met de jaren een zeer gevarieerde vloot opgebouwd, waardoor er voor iedere watersporter een geschikte motorboot is. Deze bestaat onder andere uit; stoere compacte kajuitmotorboten (Doerakken, Brûzers), moderne kruisers, boten met een ruime open kuip, kotterjachten in royal class uitvoering, luxe Super Lauwersmeers en ruime 2+2 jachten.

Ongekende keuze
Onze motorjachten - van stoer staal - variëren in lengte van 7 tot 14 meter en in comfort van confortabel tot superluxe voor 2 tot 8 personen. Ongeacht het uitrustingsniveau bieden alle schepen de faciliteiten voor een aangenaam meerdaags verblijf onder alle weersomstandigheden. Al onze schepen zijn uitegerust met een boegschroef hebben warm- en koud stromend water, tenminste één toilet, een koelkast, gasfornuis 220 volt en een goede verwarming. Door de moderne dieselmotoren is het verbruik van brandstof gering.

Ideaal gelegen charterhaven
Vanwege de centrale ligging in het Friese waterland - aan het Sneekermeer - is Terherne een schitterend vertrekpunt met de boot. Gelijk bij het uitvaren van onze haven begint het genieten van Frieslands unieke natuur, cultuur en sfeer. Al varende via kronkelende slootjes en gezellige dorpjes is er veel te zien en te beleven in deze waterrijke provincie. Ook voor kinderen! Aan boord is uitvoerige informatie over attracties en vaarroutes en zijn er verschillende waterkaarten aan boord. Met de auto ligt Terherne op slechts anderhalf uur rijden van Amsterdam, vanaf Düsseldorf is het tweeënhalf uur rijden. 

Haven met veel extra's
Wij beschikken over een eigen haven, gelegen vlakbij het gezellige centrum van Kameleondorp Terherne. De haven beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen, stroom en water bij de steigers en parkeerplaatsen voor huurders op het eigen afgesloten terrein, pal naast de haven.

Geen vaarbewijs nodig
Voor het varen met onze moderne motorjachten is een vaarbewijs niet verplicht. Natuurlijk krijgt iedereen voor afvaart een technische uitleg over de boot. Wie weinig of geen ervaring heeft, raden wij aan een paar uren vaarles te nemen. Deze vaarlessen kunnen wij tegen een geringe vergoeding voor onze klanten organiseren op de boot die gehuurd is, vlak voor het vertrek. Deze vaarles is voor de hele bemanning (ook voor kinderen) en is bijzonder leuk. Er wordt naast het oefenen van de praktijk veel informatie gegeven en het geeft een veel rustiger en zekerder gevoel bij het wegvaren.

Bootverhuur in het hart van het Friese Merengebied

Foto's

De Schiffart Yachtcharter, Watersport & Jachthaven

De Schiffart - Yachtcharter - Watersport & Jachthaven in het kort

Producten

Vaartuigen
Watersportartikelen
Zeilles en bootverhuur

Diensten

Onderhoud
Verhuur

Onze locatie

De Schiffart - Yachtcharter - Watersport & Jachthaven


Koailan 6 8493 LA Terherne
0566 651 920 Klik om te bellen