De Grevelingen Duikcentrum


Elkerzeeseweg 34 4322 NB Scharendijke
0111671500 Klik om te bellen

Over De Grevelingen Duikcentrum

Over DUIKCENTRUM DE GREVELINGEN
Duikcentrum De Grevelingen is al 25 jaar lang een begrip in Nederland. Op zoek naar duikmaterialen, duikuitrustingen of duikaccesoires? Bij Duikcentrum De Grevelingen slaag je altijd. Ze hebben het grootste assortiment duikartikelen in de regio Zuidwest Nederland. Zoek je een snorkel, een droogpak of een duiklamp? Neem een kijkje in hun winkel of online shop voor hun nieuwste productenof aanbiedingen. Ook voor alle duikopleidingen moet je bij Duikcentrum de Grevelingen zijn. Bekijk het cursusaanbod of mail om direct een proefduik te maken. 

Duikmaterialen kopen
Ben je op zoek naar duikmaterialen van de beste kwaliteit? Duikcentrum De Grevelingen is dealer van de bekende topmerken. U vraagt, zij hebben het: Natpakken van Fourth Element, Bare, Ndiver of Scubapro, droogpakken van Bare, Santi en Ndiver, duikcomputers van Suunto, Uwatec, of Mares en ga zo maar door. Hetzelfde geldt voor de duikopleidingen. Je kunt allerlei soorten duikopleidingen volgen van verschillende duikorganisaties, van een introductieduik tot Open Water en van Divemaster tot Instructeur. Bekijk hun pakketten en prijzen. 

Duikmaterialen huren
Veel duikers kiezen ervoor hun duikmaterialen niet te kopen maar te huren. Duikcentrum de Grevelingen heeft alle bekende merken in de verhuur en vervangt ze jaarlijks voor nieuwe. Je duikt dus altijd met nieuw duikmateriaal. Wil jij ook je duikuitrusting huren? Mail naar Duikcentrum de Grevelingen en je ontvangt direct een bevestiging. Neem altijd een geldig identiteistbewijs (rijbewijs, paspoort of identiteitkaart) als je je gehuurde uitrusting komt ophalen. Je betaalt € 50,00 borg. 

Vulstation Duikcentrum De Grevelingen
Duikcentrum De Grevelingen beschikt ook over een vulstation. Je fles wordt watergekoeld gevuld tot 200 en 300 bar. Vullen met waterkoeling heeft als groot voordeel dat je duikfles maximaal gevuld wordt. Daarnaast is aan de buitenzijde van het duikcentrum een vulautomaat beschikbaar aanwezig, waar je 7 dagen per week, 24 uur per kan je duikfles kunt vullen. De vulautomaat werkt met muntstukken van 50 eurocent en geeft 400 liter lucht per 50 eurocent.

Foto's

Duikcentrum

De Grevelingen Duikcentrum in het kort

Producten

Duikbenodigdheden
Watersportartikelen

Diensten

Onderhoud
Opleidingen
Verhuur
Verkoop
Vulstation

Onze locatie

De Grevelingen Duikcentrum


Elkerzeeseweg 34 4322 NB Scharendijke
0111671500 Klik om te bellen