sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Werfkade 4
    1033 RC Amsterdam
  • 06-3444 2112
  • Website

Waypoint Amsterdam Zeilschool

Waypoint Amsterdam is een RYA trainings centrum (zeezeilschool) gevestigd in Amsterdam, gespecialiseerd in RYA zee zeilcursussen. Wij bieden de gehele range van de RYA (Royal Yachting Association) cursussen aan van Start Yachting tot RYA Yachtmaster.

Onze professionele instructeurs zijn een garantie voor kwalitatief hoogstaande zeiltraining aangepast aan uw wensen. Ongeacht of u een absolute beginner bent of een meer ervaren zeiler. Na het succesvol afronden van de zeiltraining krijgt u een wereldwijd erkent RYA certificaat.

Vanuit onze lokatie in Amsterdam varen we met goed uitgeruste boten in grootte varierend tussen de 32 en 42 voet. Ons vaargebied is het IJsselmeer, de Noordzee en de Waddenzee.

Engels is de officiƫle taal in de zeevaart, dit is dan ook de gebruikte taal aan boord. U dient een werkbare kennis van de Engelse taal te hebben.

De studenten wonen aan boord tijdens de meerdaagse zeiltrainingen en het is tevens een mogelijkheid om de mooie stadjes aan het IJsselmeer en de Waddenzee te bezoeken omdat we elke avond in een andere haven of ankerplaats verblijven. Meer dan 70 % van onze klanten boeken een cursus individueel. Vaak houden de cursisten na de cursus contact met elkaar om samen te zeilen of vervolgtrainingen te volgen

Foto's van Waypoint Amsterdam ZeilschoolWaypoint Amsterdam Zeilschool in het kort

Diensten

  • Opleidingen