Aquavitesse Zeilschool


Jachthavenweg 74 4311 NC Bruinisse
0111 482 039 Klik om te bellen

Gelegen in Bruinisse aan het Grevelingenmeer
Zeilkamp, zeilles voor volwassenen, theoriecursus
Zeiljacht, sloep & Valken verhuur, drijvende huis

Over Aquavitesse Zeilschool

Aquavitesse verzorgt zeillessen voor kinderen en volwassenen. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van verschillende zeilboten en sloepen.

Aquavitesse is in 1978 gestart als zeilschool. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een compleet watersportbedrijf. Naast het geven van zeilkampen aan jeugd en volwassenen kunt u bij ons ook terrecht voor een zeer gevarieerde verhuurvloot. Van kano tot 11 meter zeiljachten, van SUP tot sloep, bij Aquavitesse kunt u altijd het water op. Combineer een leuke wateractiviteit met een unieke overnachting op het water in een van onze Aqualodges of Captains Cabins met een terras op het water.

Bij Aquavitesse kun je nu ook terecht voor een zeilabonnement met de sportieve RS21. We hebben een persoonlijk abonnement en maar ook een bedrijfszeilabonnement. Wel de lusten niet de lasten. Reserveer je dagen en wij zorgen dat klaar ligt aan de steiger.

Sinds 1998 is Aquavitesse ook importeur van het merk RS Sailing. Dit zijn over het algemeen wat sportievere zeilboten kijk voor meer informatie op de website van RS Sailing. Daarnaast is Aquavitesse ook importeur van Carter Optimisten en Skeeta en Nikki foiling zeilboten.

Wij zijn aangesloten bij het CWO, de HISWA en het NPJ.

Foto's

Kajuitjacht zeilen bij Aquavitesse

Aquavitesse Zeilschool in het kort

Producten

Vaartuigen
Watersportartikelen
Zeilbenodigdheden
Zeilles en bootverhuur

Diensten

Opleidingen
Verhuur
Verkoop

Team

Onze locatie

Aquavitesse Zeilschool


Jachthavenweg 74 4311 NC Bruinisse
0111 482 039 Klik om te bellen